dvoboj bivših suigrača

Srna zaprijetio Mandžukiću: 'To je loše za tebe...'

01.11.2018 u 11:47

Bionic
Reading

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 36-godišnji Darijo Srna, nakon godina provedenih u ukrajinskom Šahtaru, ovog je ljeta preselio u talijansku Serie A, točnije u Cagliari, gdje igra na visokom nivou

Cagliari u subotu od 20.30 sati gost je torisnom Juventusu, i prema vijestima koje stižu s Apenina, na Allianz stadionu vidjet ćemo susret dvojice bivših hrvatskih nogometnih reprezentativaca - Darija Srne i Marija Mandžukića.

I dok za Srnu to nije vijest, Mandžukić se očito oporavio te Juventusov trener Allegri može raćunati na hrvatskog napadača.

  • +28
Darijo Srna Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

U talijanskoj Gazzetti dello Sport tim su povodom kontaktirali Srnu i najavili subotnji susret (20.30 sati) s Mandžukićem odnosno okršaj Cagliaria i Juventusa

'Često se čujem s njim. Rekao mi je da u subotu želi igrati, a ja sam mu odgovorio 'Loše za tebe, pa nećeš loptu taknuti!' Juventus će vjerojatno postati prvak, a ima i dobre šanse u Ligi prvaka. Ne samo zbog Ronalda nego puno ključnih igrača. Chiellini je, recimo, najbolji branič u Italiji', iskren je bio Srna.

Naravno, nakon godina provedenih u Šahtaru, gdje je stekao staus ikone, svi su ostali u čudu kada je Srna odlučio napustiti 'rudare'. No, s obzirom na ratne okolnosti, to i nije čudno. Ali zašto baš Cagliari?

'Cagliari je bio jedini klub koji sam doista želio. Prijatelji me zezaju 'Darijo, jesi li svjestan da ljudi plaćaju puno da žive na Sardiniji, a ti živiš ondje i još za to dobivaš novac!'.