PREGOVORI OSTAJU TAJNA

Srna se oglasio: Gotovo je i ne želim više pričati o Barceloni!

25.01.2017 u 14:20

Bionic
Reading

Darijo Srna za službenu stranicu Šahtara potvrdio je da od transfera u Barcelonu neće biti ništa te da namjerava karijeru završiti u klubu iz Donjecka...

Podsjetimo, mjesecima su trajali napisi u španjolskim medijima o interesu Barcelone za 34-godišnjeg hrvatskog desnog beka, a navodno je postojao niz sastanaka predstavnika obje strane na tu temu.

Vjerovalo se da bi katalonski klub ove zime mogao poslati Aleixa Vidala na posudbu ili ga prodati, a dovesti Darija Srnu i ponuditi mu ugovor na godinu i pol uz dva milijuna eura godišnje plaće.

Od toga na kraju neće biti ništa, a bivši kapetan hrvatske reprezentacije ostaje u Donjecku u kojem igra već 14 godina i prima impresivnu plaću od čak četiri milijuna eura.

'Ta priča je gotova i ne želim govoriti o svojim pregovorima s Barcelonom, no mogu reći da mi je bilo lako odlučiti ostati,' otkrio je Darijo Srna za službenu stranicu Šahtara te zatim dodao:

'Davno sam rekao da želim karijeru završiti u Šahtaru. Na nama je sada osvojiti ukrajinsko prvenstvo i naravno doći što dalje u Europskoj ligi.'

Sa 513 nastupa Srna je rekorder Šahtara, a do kraja sezone ta će brojka još biti impresivnija.