NAPISAT ĆE PISMO

Srna potvrdio ono što se Čačiću nikako neće svidjeti!

21.07.2016 u 17:43

Bionic
Reading

Darijo Srna za službenu stranicu Šahtara izjavio je kako se želi potpuno posvetiti svom klubu, a od hrvatske reprezentacije i formalno će se oprostiti za desetak dana...

Hrvatski 34-godišnji branič najavio je svoje povlačenje iz reprezentacije nakon Eura u Francuskoj, no izbornik Ante Čačić to ne želi samo tako prihvatiti i priznao je nakon prvenstva da će pokušati nagovoriti Darija na još jedan kvalifikacijski ciklus, jer ne može zamisliti izabranu vrstu bez trenutnog kapetana.

Ipak, čini se da je Srna čvrsto odlučio povući se iz reprezentacije za koju je odigrao čak 134 utakmice i završne godine svoje karijere namjerava posvetiti ukrajinskom klubu u kojem je također rekorder po broju nastupa.

'Završavam svoju karijeru u reprezentaciji. Za desetak dana napisat ću i formalno pismo. Želim se potpuno posvetiti svojim nastupima u Šahtaru,' prenosi službena stranica kluba iz Donjecka izjavu Darija Srne.

Srna koji za klub igra od 2003. godine osvojio je sa Šahtarom osam titula prvaka Ukrajine, šest puta nacionalni Kup, sedam puta Superkup, a može se pohvaliti i trijumfom u Kupu Uefe 2009. godine.