DARIJO U DVOJBI

'Srna nije siguran isplati li mu se igrati za Barcelonu!'

02.01.2017 u 16:29

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako Dario Srna još uvijek nije odlučio isplati li mu se napustiti Donjeck i nastaviti karijeru u Barceloni u kojoj će puno manje zarađivati...

Naš 34-godišnji bivši kapetan reprezentacije velika je želja katalonskog kluba koji pokušava ove zime jednim iskusnim desnim bekom ojačati konkurenciju u momčadi, a usput se i riješiti Aleixa Vidala koji se nije uspio snaći na Camp Nouu.

No, ponuda koju je dobio Darijo Srna nije bila pretjerano velikodušna i dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da je hrvatskog braniča to dovelo u dvojbu. Nije siguran isplati li mu se preći u Primeru.

'Još nije odlučio hoće li prihvatiti ponudu ili ne. Trenutno ocjenjuje argemente za i protiv. S jedne strane problem su brojke koje su manje nego što zarađuje u Šahtaru, a s druge je prilika obući dres Barcelone i zna da mu je to posljednja takva šansa u karijeri,' piše spomenuti španjolski medij.

Srnin kontakt sa sportskim direktorom Robertom Fernandezom i dalje je redovit, no konačnu odluku još nije donio. Zna da je velika stvar igrati u istoj momčadi s velikanima kao što su Messi, Neymar i Suarez, ali u Ukrajini ima status legende te odličnu plaću.

U svakom slučaju, ima još mjesec dana da odluči hoće li transfer realizirati ili ne...