'KRIV SAM, KAO I SVI DRUGI!'

Srna jako razočaran: O ovome trebamo svi razmisliti!

04.08.2016 u 09:01

Bionic
Reading

Darijo Srna nije skrivao svoje nezadovoljstvo nakon iznenađujućeg ispadanja Šahtara u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv švicarskog Young Boysa...

Šahtar je u Bern došao s komotnom prednošću 2:0 i malotko je vjerovao da bi se mogao dogoditi veliki preokret, jer ukrajinski viceprvak slovio je kao puno kvalitetnija momčad od Young Boysa.

Međutim, s dva gola Kuba domaćin je izborio produžetke te zatim boljim izvođenjem penala prošao dalje. Darijo Srna nije pogriješio s bijele točke, no Fred i Rakickij jesu pa se klub iz Donjecka oprostio od Lige prvaka.

'Ovo je težak poraz koji si ekipa nije smjela priuštiti. Ovo nije nitko očekivao i trebamo o tome razmisliti. Svi smo krivi: ja prvi, a onda i ostatak ekipe te stručni stožer. Svi moramo izvući neke zaključke iz ovog,' izjavio je kapetan Srna nakon bolnog poraza pa dodao:

'Nažalost, nismo realizirali desetak velikih prilika, što znači da imamo problem. Znali smo da će biti teško, jer je Young Boys pobijedio Napoli prošle godine u isto vrijeme. Dočekali su opet svoju priliku. Ne mogu vjerovati da nismo uspjeli zabiti. Sad moramo ostvariti dobre rezultate u Europskoj ligi.'

Za Šahtar su penali zaista kobni ovog ljeta, jer su izgubili i u ukrajinskom Superkupu nakon udaraca s bijele točke.