dobar posao u španjolskoj

Srebrni 'vatreni' iznenada osvanuo na naslovnici uglednog španjolskog lista; Hrvat bi uskoro mogao napraviti veliki transfer

29.05.2020 u 19:09

Bionic
Reading

Ivan Strinić mogao bi uskoro potpisati za nekog od španjolskih prvoligaša ako se i oni nađu u problemima s ozljedama kao i Nijemci, tvrdi Marca

Svijet se polako vraća u normalu nakon pandemije koronavirusa koja je nanijela velike materijalne štete i odnijela brojne ljudske žrtve. Iako pandemija nije ni blizu kraja, ipak se neke djelatnosti vraćaju u normalu. Tako se vraća i nogomet kojeg nismo gledali više od dva mjeseca.

To razdoblje van terena je totalno poremetilo ritam igračima, a prve utakmice su donijele i prve probleme s ozljedama. Iako su igrači u karanteni radili na formi, to nije isto kao i igranje nogometa pa su se u Bundesligi koja se prva vratila već ozlijedili neki igrači. Isto se očekuje i nakon povratka drugih liga.

Tekst tom fenomenu je posvetio i novinar Marce Sergio Fernandez koji upozorava da bi se klubovi mogli naći u velikim problemima nakon nastavka. Nogometno tržište je još zatvoreno i pitanje je što će biti s transferima i koliko duboko će ova kriza koja slijedi ući u nogomet pa je već sada jasno da bi moglo biti jako teško nadomjestiti ozlijeđene igrače.

Privremeni spas bi klubovi mogli potražiti među igračima koji nemaju ugovore, a Marca je nabrojala neke od najboljih igrača u takvim situacijama. Među njima nam je posebno za oko zapelo jedno ime. Riječ je o donedavnom hrvatskom reprezentativcu Ivanu Striniću.

Strinić je u osmom mjesecu prošle godine završio svoju avanturu u Milanu kojeg je morao napustiti zbog problema sa srcem. Ti problemi su sada iza njega i nedavno je objavio kako je spreman ponovno zaigrati nogomet. 32-godišnji hrvatski lijevi bek traži neku ozbiljnu sredinu za nastavak karijere, a novinar Marce tvrdi kako bi takva uskoro mogla stići iz Španjolske.