POGLEDAJTE TO DIVLJANJE

Sramota trenera Borussije, ponašao se kao majmun!

19.09.2013 u 10:15

Bionic
Reading

Trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp priznao je da je pretjerao izražavajući svoje frustracije prema četvrtom sucu dvoboja protiv Napolija u srijedu navečer te ustvrdio da se ponašao 'poput majmuna'

Napolitanci su, podsjećamo, u 1. kolu skupine F Lige prvaka na svome San Paolu slavili s 2-1, a Kloppa je razbjesnila situacija iz 29. minute. Četvrti je sudac tada odugovlačio s dopuštanjem povratka Nevenu Subotiću na teren nakon što mu je ukazivana pomoć. Srpski obrambeni nogometaš se tako nije stigao vratiti u kazneni prostor prije izvođenja kornera što je iskoristio Gonzalo Higuain i donio Napoliju vodstvo 1-0.


Klopp je izgubio živce, unio se u lice četvrtom sucu (pogledajte na videu, počinje oko 4:40) i svašta mu izgovorio zbog čega je, dakako, udaljen s klupe. Nakon utakmice se 46-godišnji stručnjak ipak posuo pepelom.

'Nismo pokazali svoju najbolju igru, a opet smo ubilježili minimalni poraz. Znamo da možemo pobijediti Napoli, ali previše je stvari krenulo u krivo, uključujući i moj crveni karton. Priznajem, bilo je to glupo. Ponašao sam se poput majmuna. Pretjerao sam,' kazao je Klopp.