teška ozljeda

Junačina Ramos tri je mjeseca igrao sa slomljenim nosom a pri tom i zabio Barci

19.11.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Kapetan Reala Sergio Ramos poznat je po svojoj srčanosti i hrabrosti, zbog čega je i obožavan od strane navijača 'kraljevskog kluba'

U subotu je na Wanda Metrpolitanu igran veliki madridski derbi, između Atletica i Reala. U ne baš atraktivnoj utakmici, s malim brojem prigoda, pogodaka nije bilo, pa je remi 0:0 najbučnije proslavljen u Barceloni, koja je sada deset bodova ispred ova dva kluba.

>> Rasplet madridskog derbija najviše je razveselio Barcelonu

  • +11
La Liga, Atletico Madrid - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Juan Medina

A u takvoj igri, punoj žustrih duela, svoju je glavu junački podmetnuo i Sergio Ramos, kapetan 'kraljeva', kojem je nakon jednog udarca nogom Lucasa Hernandeza razbijen nos.

Zbilo se to u 36. minuti, ali nakon ukazane liječničke pomoći, Ramos se vratio na travnjak.

Međutim, pod poluvremenom je trener Zidane ipak procijenio da je bolje ne riskirati previše te je umjesto Ramosa u igru poslao Nacha. Jer evidentno je bilo da Ramosov nos nije u najboljem stanju.

Španjolske kolege i pratitelji Reala brzo su se sjetili perioda iz 2007. godine, kada se Bayernov igrač Roy Makkay nanio sličnu ozljedu Ramosu, nakon čega je ovaj još tri mjeseca, prije nego je išao na operaciju, igrao sa slomljenim nosom.

Zanimljivo, samo tri dana nakon te ozljede, Ramos je igrao u El Clasicu i zabio gol Barceloni.