INCIDENT U MONTE CARLu

Sramota o kojoj bruji teniski svijet: Pa zar pogoditi dijete lopticom u glavu!?

19.04.2018 u 18:19

Bionic
Reading

Roberto Bautista Agut osramotio se tijekom meča osmine finala velikog turnira u Monte Carlu kojeg je igrao protiv Davida Goffina. U trenutku frustracije pogodio je skupljača lopticom u glavu...

Četvrtak u Kneževini 16. tenisač svijeta definitivno neće pamtiti po dobrome. Ne samo što je izgubio od Belgijca Goffina 6-4, 7-5, već se i osramotio jednim potezom pred okupljenim gledateljima.

Naime, u jednom trenutku odlučio je svoju frustraciju iskaliti na loptici koju je imao u džepu i ispalio ju je ravno u glavu skupljaču loptica.

Bautista je imao sreće jer nije ozlijedio dijete, a izvukao se i samo s opomenom od strane suca, no na društvim mrežama zaljubljenici u tenis sasuli su rafalnu paljbu na 30-godišnjeg Španjolca, smatrajući da se izvukao bez adekvatne kazne i da je trebao biti udaljen s terena.

Sve bi naravno bilo drukčije da mu se dogodilo isto što i Denisu Šapovalovu prošle godine u Davis Cupu koji je jednako frustriran napucao lopticu i poslao je u glavu glavnom sucu te ga pritom teško ozlijedio.

Baš zbog toga bi svaki tenisač trebao raditi na kontroliranju svojih emocija...