lovrić je opet 'in'

Sprema se veliki transfer u HT Prvoj ligi; hit napadač Gorice na meti nogometnog diva koji prodaje svoju zvijezdu kako bi ga doveo

30.05.2020 u 08:51

Bionic
Reading

Kristijan Lovrić je na meti turskog Galatasaraya koji ga želi dovesti, ali prvo mora prodati Henryja Onyekurua u Monaco

Kristijan Lovrić se u dresu Gorice prometnuo u jednog od najboljih napadača Hrvatski Telekom Prve lige. Ove je sezone u 26 utakmica zabio 13 golova i upisao sedam asistencija pa ni ne čudi da ga žele brojni europski i domaći velikani. Ranije su interes za njega pokazali i Dinamo i Hajduk, ali do sada je ostao u Gorici u kojoj je napravio veliki iskorak nakon što je 2018. godine stigao iz Lokomotive.

Hajduk nije mogao platiti dva ili tri milijuna eura koliko bi Gorica tražila već su nudili oko pola milijuna pa do dogovora nikada nije došlo, a Dinamo svoju ponudu za sada nije ni slao. Kako stoje stvari, Lovrić neće karijeru nastaviti niti u jednom od naša dva najbolja kluba već napušta HT Prvu ligu i odlazi u redove turskog velikana Galatasarayja.

Tako barem tvrde turski mediji. Tamošnji Aslan Arenası piše kako ga Galatasaray želi, a ni Lovrić nema ništa protiv odlaska u Tursku.

'Žuto-crveni već su kontaktirali Lovrićeva menadžera i signali koje su dobili su pozitivni Lovrić je zagrijan za transfer u Galatasaray, ali turski div prvo mora prodati Henryja Onyekurua u Monaco', piše spomenuti list.

Lovrić je prošloga ljeta već bio glavna tema u turskim medijima kada ga je htio dovesti Baseksehir, ali i taj transfer nije ugledao svjetlo dana. Sada će se u tome okušati Galatasaray koji će Gorici morati isplatiti barem tri milijuna eura, a navodno nisu jedini zainteresirani pa bi ta cijena mogla i porasti.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.