jeftinija opcija

Ipak ništa od hit napadača Gorice: Hajduk odustaje od Kristijana Lovrića i dovodi nigerijskog napadača iz latvijske lige

28.12.2019 u 11:14

Bionic
Reading

Hajduk je navodno odustao od Kristijana Lovrića i sada u svoje redove želi dovesti 19-godišnjeg napadača Tolua Arokodarea

Jedan od najboljih napadača u ligi Goričin Kristijan Lovrić spominjao se u kontekstu dolaska u Hajduk ove zime. Iako su 'bijeli' definitivno zainteresirani, a i Torcida bi rado vidjela Lovrića u svojem omiljenom klubu, cijena od dva, dva i pol milijuna eura koliko traži Gorica je ipak previsoka za splitski sastav.

Sportske novosti pišu kako su u Hajduku zaključili da imaju dobre krilne napadače poput Jradija, Jaira, Eduoka i Jakoliša pa im je dva milijuna eura preveliko ulaganje u tu poziciju. Zato su se okrenuli potrazi za središnjim napadačem, a pronašli su ga u latvijskom prvoligašu Valmeiri Glass.

Riječ je o 19-godišnjem Nigerijcu Toluu Arokodareu koji je ove sezone u 16 utakmica zabio sedam golova, te upisao dvije asistencije. Nije poznato koliko će Latvijci za njega tražiti kao ni koliko je Hajduk spreman ponuditi, ali izgleda da je Arokodare postao prva meta Splićana ove zime.

Na izlaznim vratima je pak Ukrajinac Svatok koji bi se trebao vratiti u rodnu zemlju u svoj Dnjipro-1, kao i Hamza koji pregovara s mađarskim Fehervarom oko plaće.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…