haaland se oglasio

Sprema se strašna transfer bomba; znakovite poruke najboljeg mladog igrača svijeta, za kojeg velikani nude bogatstvo, zapalile društvene mreže

25.05.2021 u 10:45

Bionic
Reading

Erling Haaland, najbolji mladi nogometaš svijeta, na društvenim mrežama ostavio je znakovite poruke nakon kojih nikome nije ništa jasno

Već mjesecima se piše i šire se glasine kako bi 20-godišnji Erling Haaland, koji je ove sezone zabio 41 gol na isto toliko utakmica, u ljetnom prijaznom roku mogao napustiti Borussiju iz Dortmunda.

Poznato je kako njegov menadžer Mino Raiola radi na transferu i pronašao je trik kako da Norvežanina ranije izvuče iz njemačkog kluba.

Zaineresiranih klubova ne nedostaje, a odšteta od 150 milijuna eura za klubove poput Manchester Cityja, Real Madrida, Barcelone ili Chelseaja, ne bi trebala biti problem. Pa čak ni godišnja plaća u rangu najboljih igrača današnjice čime bi postao najplaćeniji mladi sportaš na svijetu. Mnogi se slažu kako će to iti transfer bomba kakva još nije viđena!

Nakon završetka sezone Haaland je na društvenim mrežama ostavio znakovite poruke, a mnogi su 'između redaka' pročitali da se u cijeloj priči krije mogući odlazak iz Dortmunda.

'Tako sam sretan zbog 41 postignutog gola u sezoni. Naporan rad sada ne prestaje. Nikada nemojte dopustiti da vas uspjeh koči u razvoju. Kad je jedan cilj ispunjen, borite se da bude još bolje. Iskoristite svaki trenutak za unapređenje', napisao je Haaland.

No, to nije sve. Još je dodao znakovito:

'Ovo ljeto će sve biti u znaku napornog rada s pogledom prema naprijed. Ako ja to mogu, možete i vi', poslao je jasnu poruku Haaland.

Dodajmo tome kako se u jednoj objavi zahvalio i navijačima Borussije Dortmund:

'Iskoristio bih ovu priliku i zahvalio bih se svim crno-žutim navijačima širom svijeta. Ovu sezonu posvećujem vama, velikom Žutom zidu. Volimo vas i nedostajete nam!', poslao je jasnu poruku Haaland i odmah su krenuli komentari je li to zapravo znači oproštaj od kluba i navijača? U jednu ruku tako izgleda, ali u ovom trenutku vjerojatni niti sam Haaland još ne zna u kojem će klubu igrati sljedeće sezone.