FAVBET PREMIJER LIGA

Split na nogama; Dinamo dolazi u pobjedničkom raspoloženju

14.10.2023 u 17:23

Bionic
Reading

Prvi ozbiljniji test u FAVBET Premijer ligi pred sobom ima Dinamo ovog vikenda. U nedjelju u 20 sati na Gripama ih čeka momčad Splita koja ima visoke ambicije ove sezone u domaćem prvenstvu nakon što je lani izgubila u finalu.

Josip Sesar prošla dva kola nije mogao računati na centra Filipa Kraljevića, a prošlo kolo na Mislava Brzoju. Unatoč tim izostancima njegovi igrači krenuli su u sezonu s tri pobjede u tri utakmice.

'Odradili smo na visokom nivou početak prvenstva, iako nas prate neke sitne ozljede i tek ćemo vidjet u kojem ćemo sastavu biti u Splitu. Split je momčad na koju ne treba posebno motivirati igrače, svi u klubu jedva čekamo tu utakmicu. Oni imaju svoje probleme obzirom da ne smije biti na parketu više od dva stranca, ali mi se fokusiramo na sebe. Ono što mi moramo, kao što smo napravili u dosadašnjim utakmicama, jest utakmicu uvući u naš ritam, onaj koji nama odgovara i ostati što duže u utakmici. Vjerujem da možemo napraviti dobar posao dolje u Splitu', kazao je Sesar.

Ivan Vrgoč u Dinamu pokazuje da mu forma raste, a sada ga čeka protivnik protiv kojeg je lani pružao vrlo dobre partije. Možda zato i što je riječ o njegovom bivšem, ali i matičnom klubu.

'Protiv tako jake ekipe kao što je Split uvijek ima motiv više za dobro odigrati, a pogotovo si na maksimumu kad ti je to i bivši klub. Što se tiče nedjeljne utakmice u Splitu, mislim da smo dobro skautirali protivnika, da smo unazad zadnjih tjedan dana imali baš dobre treninge. U momčadi je baš dobra atmosfera, početi sezonu s tri pobjede u tri utakmice je stvarno odličan rezultat. Pogotovo što smo sve tri odradili maksimalno koncentrirano i predano. Ono kako treniramo, to pokazujemo i na utakmicama. Na nama je da to ponovimo i u Splitu', kazao je Vrgoč.

Utakmica Splita i Dinama moći će se gledati u izravnom prijenosu na Youtube kanalu HKS- a.