POTVRĐENA NAGAĐANJA

Sparta: Pamić igrao protiv Zenita pod tuđim imenom

10.02.2011 u 10:54

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Manuel Pamić trebao je u srijedu zaigrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Češke, no zbog ozljede je preskočio taj nastup. Ali je zato odigrao utakmicu za svoju Spartu!

U praškoj Sparti su izazvali skandal jer su Pamić, Kadles i Pekhart umjesto za svoje reprezentacije igrali za taj klub, mada je liječnička služba Sparte poslala ispričnicu stožerima hrvatske i češke reprezentacije, navodeći da su ti igrači ozlijeđeni!

Kadlec i Pekhart su trebali igrati za mladu češku reprezentaciju, dok je Pamić dobio Bilićev poziv za A vrstu baš protiv Češke. Svi su kao opravdanje za neigranje u reprezentaciji imali ozljede, odnosno bolest, no problemi su misteriozno nestali pa su tako u Malagi igrali prijateljsku utakmicu protiv Zenita, a to su potvrdili i u Sparti.

'Pekhart i Kadlec su opravdali svoj nedolazak time da su prošlog tjedna pokupili viruse i njihovo stanje im nije dozvoljavalo da nastupe u Nizozemskoj. Simptomi su u međuvremenu nestali i nakon konzultacija s liječničkom službom i trenerom dozvoljen im je nastup protiv Zenita.

Što se tiče Manuela Pamića, on je imao problema s koljenom. Pregledi obavljeni u Malagi su potvrdili da se ne radi ni o čemu ozbiljnom. Zbog činjenice da je o njihovom nastupu odlučeno u posljednji čas nismo imali spremne njihove dresove pa su igrali u dresovima suigrača', kazao je glasnogovornik Sparte Ondrej Kasík, a prenijeli češki mediji