SEKSUALNI SKANDAL

Španjolski izbornik brani svoju zvijezdu: Nije kriv, vjerujem mu!

11.06.2016 u 11:02

Bionic
Reading

Vicente del Bosque stao je uz Davida de Geu koji tvrdi da nije umiješan u seksualni skandal za koji ga optužuju španjolski mediji...

Španjolske internetske novine eldiario.es objavile su da je vratar Manchester Uniteda, zajedno s napadačem Athletic Bilbaa Ikerom Munianom i veznjakom Real Madrida Iscom umiješan u seksualno iskorištavanje pozivajući se na iskaze zaštićene svjedokinje i informacije iz policijskih krugova.

'Iznenađen sam tim napisima i moram ih demantirati. Sve je to laž. Sad imam još veću želju za ostankom u reprezentaciji i ove priče mi daju još veću snagu', rekao je De Gea na izvanrednoj konferenciji za medije u španjolskoj bazi u Francuskoj. Poruke koje su izašle u javnost tvrdi da su povezane s njegovim lažnim profilom.

Na stranu svog igrača stao je i španjolski izbornik.

'Smatram da je dao objašnjenje koje jasno pokazuje da nema veze s ovim slučajem. To sam rekao i ostatku momčadi. Sastali smo se svi i mirno nam je rekao da nema veze s tim. Tu smo da mu pružimo podršku u ovom teškom trenutku,' izjavio je Vicente del Bosque, ali i dodao:

'Ne znam hoće li biti na golu u prvoj utakmici.'