JOAO FELIX briljira

Španjolska tek sada svjesna kakvo je čudesno pojačanje doveo Atletico ovog ljeta

19.08.2019 u 17:31

Bionic
Reading

Joao Felix oduševio je svojim nastupom protiv Getafea na otvaranju španjolskog prvenstva, a način na koji je izborio kazneni udarac nakon pretrčanih više od 60 metara zadivio je ljubitelje nogometa na Pirinejskom poluotoku...

Atletico se čini se odlično kockao ovog ljeta. Za igrača s tek jednom odigranom seniorskom sezonom u karijeri dao je čak 127 milijuna eura odštete, ali čini se u ovom trenutku da je to bio pun pogodak.

  • +3
International Champions Cup: Real - Atletico Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, Joao Felix bio je briljantan u pripremnom razdoblju, a još bolji protiv Getafea ove nedjelje na otvaranju Primere. Njegov prodor okomito preko pola terena prema golu koji je uključivao i guranje lopte kroz noge braniču te iznuđeni penal bilo je nešto najbolje viđeno na inače blijedoj utakmici, a svima je postalo jasno kakvo čudesno 19-godišnje pojačanje su doveli crveno-bijeli.

'Pokazao je što sve može i nadam se da će to nastaviti pokazivati,' pohvalio je svoju novu zvijezdu Diego Simeone nakon susreta, ali i upozorio da još mora napredovati.

Ono u čemu Felix još nije na nivou suigrača je fizička snaga. Rezultiralo je to i lakšom ozljedom u završnici susreta, a nakon njegovog izlaska iz igre Atletico više nije izgledao tako ozbiljno na travnjaku.

Zbog bojazni da Portugalac neće moći pratiti visoki ritam utakmica Primere i Lige prvaka u Atleticu ipak razmišljaju do kraja prijelaznog roka pojačati momčad još jednim kvalitetnim ofenzivcem, svjesni da je baš ovo sezona u kojoj imaju priliku zasjeniti Barcelonu i Real i napraviti nešto veliko...