zanimljiv detalj

Španjolci se raspisali o 'kaosu' kojeg je Modrić izazvao tijekom bolnog poraza

21.09.2017 u 09:16

Bionic
Reading

Dnevnik Marca naglašava kako je Luka Modrić zaboravio izaći iz igre u 72. minuti i ostao 12. igrač momčadi na terenu te tvrdi da to pokazuje u kakvom je kaosu bio Real tijekom susreta s Betisom...

Kad Realu ne ide, onda se i u španjolskim medijima napuhuju priče pa je tako gaf Luke Modrića u 72. minuti utakmice opisan u dnevniku Marca kao kaos izazvan na terenu, a ugledni sportski list naglašava da ova situacija zorno prikazuje u kakvom je stanju bila madridska momčad ove srijede.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL

Naime, u dvoboju kojeg je zahvaljujući golu Sanabrije u sudačkoj nadoknadi Real Madrid izgubio od Betisa trener Zinedine Zidane odlučio je napraviti dvostruku zamjenu u 72. minuti, a na teren je poslao Vazqueza i Mayorala.

S travnjaka je izašao Marcelo, a Real je ostao s 12 igrača u polju, jer Luka Modrić nije navikao da ga trener vadi iz igre i uopće nije uočio obavijest da mora napustiti teren.

Autor: Youtube

Tako je Real zahvaljujući Modriću na kratko vrijeme imao igrača više, ali Luka je brzo napustio igralište kad je shvatio da je postao višak.

U svakom slučaju, zanimljiv detalj, ali daleko od 'kaosa'. Dnevnik Sport za nastup protiv Betisa Luki je dao nisku ocjenu 5.

'Nije ovo jedan od njegovih najboljih početaka sezone,' komentar je uz ocjenu na portalu ovog dnevnog lista.