AKO JE TO ISTINA...

Španjolci otkrili dvije stvari koje koče Srnin prelazak u Barcu!

25.11.2016 u 11:48

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolskih medija, Barcelona će u zimskom prijelaznom roku pokušati riješiti propuh na desnom boku koji je nastao nakon što je ovo ljeto Dani Alves otišao u Juventus. Naravno, ime Darija Srne konstantno se spominje

Barcelona se krpa na poziciji desnog braniča. Aleix Vidal je bio prva opcija, ali je pao u nemilost trenera Luisa Enriquea pa je sada tu Sergi Robero. Ipak, sezona je duga i u slučaju njegove ozljede klub s Camp Noua bi upao u probleme.

Španjolski novinari već dugo spekuliraju s brojnim imenima, za neke igrače se smatra kako bi bili samo privremena, a za neke dugoročna rješenja na desnoj strani.

Ponajviše su se spominjali Joao Cancelo, Stephan Lichtsteiner, Nathaniel Clyne, Bruno Peres, Serge Aurier i naš Darijo Srna, ali i još neki poput Hectora Bellerina, Roberta Rosalesa, Antonija Rukavine, Branislava Ivanovića, Mattije De Sciglia i Glena Johnsona.

Za hrvatsku javnost najzanimljivije su priče vezane uz bivšeg kapetana reprezentacije koje su ga barem deset puta preselile na Camp Nou, a on je i dalje vođa u Šahtaru u kojem je od 2013. godine.

Španjolci smatraju kako odšteta za Srnu ne bi bila visoka, ali da postoje dva velika problema zbog kojih ne dolazi do realizacije transfera. Prvi je taj što Barcelona hrvatskom nogometašu nudi jednogodišnji ugovor zbog njegovih godina (34), a on se želi vezati na dvije godine, a drugi je problem visoka godišnja plaća koju bi Srna tražio u slučaju da pristane na transfer.