mateu je dosta reala

Španjolci iznenađeni Kovačićevom objavom: Taj se više ne vraća u Madrid

11.08.2018 u 08:38

Bionic
Reading

Iako je u Chelsea poslan tek na jednogodišnju posudbu, španjolski mediji prema oproštajnoj objavi Matea Kovačića na Twitteru zaključili su da se nema namjere vratiti u redove Reala...

Podsjetimo, naš 24-godišnji veznjak bio je nezadovoljan svojim statusom unutar momčadi Reala s kojom je triput osvojio Ligu prvaka, ali nije igrao niti u jednom od finala i mučio se pronaći adekvatnu minutažu kod Zinedinea Zidanea.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je na klupu 'kraljevskog kluba' došao novi trener Jules Lopetegui, Kovačić je ustrajao u želji za odlaskom i ona mu je ispunjena ovog ljeta, s obzirom da je poslan na posudbu u Chelsea.

Vjeruje se da se radi o jednogodišnjoj posudbi nakon koje ima obavezu vratiti se u Madrid pa je španjolska javnost iznenađena njegovom objavom na Twitteru u kojoj se oprašta od Reala kao da se više nikad neće vratiti.

'Nakon tri godine ispunjene trofejima odlučio sam krenuti dalje. Iako su nam se putovi sada razdvojili, želim reći veliko hvala obitelji Reala i navijačima koji su bili čudesan dio mog života i neću ih zaboraviti,' napisao je.

Kovačić se očito zasitio sporedne uloge na Santiago Bernabeuu i želi izbjeći pod svaku cijenu ponovno sjedenje na klupi...