NOVA 'DEVETKA' ATLETICA

Nikoli Kaliniću ukazana velika čast u Madridu, ali što će na to reći suigrači?

10.08.2018 u 11:53

Bionic
Reading

U madridskom Atleticu odlučili su Nikoli Kaliniću dodijeliti dres s brojem '9' kojeg je preuzeo od legendarnog Fernanda Torresa. Velika je to čast, s obzirom da je u momčadi i prvi centarfor španjolske reprezentacije Diego Costa...

Iza 30-godišnjeg napadača turbulentno je razdoblje, no stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Uspio je ovog ljeta iz Milana preći u Atletico, najjači klub u dosadašnjoj karijeri s kojim će zaboraviti sve što se događalo na SP-u Rusiji.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kalinić je u četvrtak predstavljen ljubiteljima nogometa u Madridu, a vjeruje se da su ga crveno-bijeli platili oko 15 milijuna eura, što je prilično povoljno, s obzirom da ga je godinu ranije Milan doveo uz 20 milijuna odštete Fiorentini.

U Atleticu su odmah ukazali veliku čast Nikoli, jer dobio je dres s brojem '9' kojeg priželjkuje svaki pravi napadač.

Naslijedio ga je od legendarnog Fernanda Torresa koji je napustio klub i otišao u Japan, a zanimljivo je da devetku nije umjesto njega preuzeo Diego Costa, udarni centarfor Atletica i španjolske reprezentacije.

Valjda novi suigrači neće zamjeriti Kaliniću zbog ove privilegije koju je uostalom imao i u Hajduku, Blackburnu, Dnjipru i Fiorentini...