VEČERAS POLUFINALE

SP: Znamo što smo uložili u ovo, sada želimo do kraja!

06.08.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju večeras od 19:30 čeka ogled s Grčkom koja bi izborniku Tucku i igračima mogla donijeti dvostruki razlog za slavlje

Pobjednik dvoboja Grka i Hrvata plasirat će se u finale SP-a, a samim time i izboriti izravan plasman na Olimpijske igre u Riju idućeg ljeta. Grci nikada nisu bili u finalu, a niti danas ne uživau ulogu favorita; no oprez s hrvatske strane je uvijek nužan.

'Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Crne Gore. Kontrolirali smo igru i rezultat do kraja i sada nas čeka teška utakmica protiv Grka. Ako budemo na tragu izdanja iz četvrtfinala imamo dobre izglede za korak dalje,' počinje oprezno izbornik Tucak i nastavlja.

'Obrana je bila zaista briljantna, baš onakva kakva ja želim da bude. Koncentrirana s odličnim Pavićem na golu i izvrsnom bekovskom linijom. Najvažnije je što smo bili psihološki sasvim spremni, a takvi ćemo biti i u nastavku turnira,' obećaje Tucak i završava.

'Ogromna je želja da napravimo veliki rezultat. Znamo što smo sve učinili ovoga ljeta da bi došli ovdje gdje jesmo... Mi se sada prvo želimo plasirati u finale, a kad se nađemo tamo onda želimo otići do kraja,' otvara karte trener koji je na zadnjem SP-u Hrvatsku odveo do bronce.