Šokovi se nastavljaju!

Kauboji ostali bez još dvojice igrača, a još nisu stigli svi rezultati testiranja. Horvat posegnuo za golmanskom legendom...

  • Branko Tabak
  • Zadnja izmjena 18.01.2022 22:06
  • Objavljeno 18.01.2022 u 21:53
Bionic
Reading

Kao što je bilo predviđeno, hrvatska muška seniorska reprezentacija je danas po dolasku u Budimpeštu napravila prvo brzi antigen test, a nakon toga i PCR testiranje

Na brzom antigen testiranju pozitivan je bio vratar Mate Šunjić. Dugo iščekivanje službene potvrde, odnosno rezultata PCR-a, potvrdilo je prvotni rezultat, ali nažalost ne samo jedan, jer pozitivan je i Nikola Grahovac. Tako se još dvojica hrvatskih reprezentativaca pridružuju dugoj listi Covid - 19 pozitivnih igrača.

Nažalost, do ovog trenutka nisu stigli rezultati PCR testiranja za sve igrače i članove stručnog stožera te postoji opravdana sumnja da bi broj pozitivnih rezultata mogao biti i veći, iako se nadamo da to neće biti tako, javlja Hrvatski rukometni savez.

Stoga, izbornik Hrvoje Horvat je odlučio pozvati još jednog igrača pa će se tako reprezentaciji večeras priključiti naš proslavljeni golman Mirko Alilović.

Podsjetimo, osim Šunjića i Grahovca, zaraženi igrači su Srna, David i Matej Mandić, Šušnja, Musa, Mihić i Mamić. Plan je da se, kad netko od njih opet bude zdrav, priključi suigračima u Budimpešti. No, do sada nitko od zaraženih nije ozdravio. Uz spomenutu sedmorku, zbog ozljeda u ovom trenutku izbornik Horvat ne može računati na Domagoja Duvnjaka (leđa) i Halila Jaganjca (potres mozga).

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal