sve je rekao

Šokantno priznanje Lea Messija. Bio je tvrdoglav i našao se u problemu: Žao mi je što nisam slušao liječnike

09.06.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Argentinski nogometaš Lionel Messi, koji je nedavno završio sezonu u pariškom PSG-u, dosad nije pričao o svom iskustvu zaraze koronavirusom te kakve je to posljedice ostavilo na njega

Kao što je poznato 34-godišnji Lionel Messi zarazio se koronavirusom početkom godine - tijekom njegove prve sezone u PSG-u – a što je sve prolazio i zašto je loše izgledao na terenu otkriva njegovo priznanje o bolseti.

'Iskreno, žao mi je što nisam slušao liječnike. Moram reći kako me ta bolest baš jako pogodila i ostavila je traga na meni. Posebno na plućima', iskreno je rekao Messi.

Kaže kako se mjesec i pol dana mučio te kako nije mogao dugo hodati. Nije imao snage…

'Nikako nisam uspio normalno trenirati. Vratio sam se u Pariz, ali negdje oko mjesec i pol dana nisam mogao hodati kako treba', dodao je Messi koji je priznao kako se prerano vratio na teren iako su mu liječnici savjetovali da još malo pričeka.

'Da, želio sam trčati, trenirati i nastaviti u tom ritmu. Ali eto, završilo je još gore', dodao je Messi kojeg ugovor za PSG veže do ljeta 2023. godine.

Za mnoge koji prate Messija ovo je šokantno priznanje. Ali i upozorenje onima koji su podcijenili ovu bolest...

Nakon toga je moguć i njegov odlazak u američku MLS ligu što mu je velika želja. No, kada je PSG u pitanju – sve je moguće. U početku je, kako je priznao, bilo teško naviknuti se na život izvan Barcelone i nije im bilo lako kao obitelji, ali sada se osjeća odlično i prepun je motiva uoči nove sezone.