RUKE VS. PIŠTOLJ

Šokantan video: MMA borac sredio naoružanog lopova

14.12.2012 u 11:16

Bionic
Reading

Profesionalni MMA borac Jayme McKinney za svoj svakodnevni život zarađuje kao zaštitar u jednom trgovačkom centru i zbog toga se nedavno našao u prilično opasnoj situaciji nakon što mu je jedan lopov zaprijetio pištoljem.

Jayme je pošao za lopovom koji je odnio oko 1.200 dolara vrijednu elektroniku, no umjesto mirnog sređivanja situacije, ubrzo se pojavio pištolj, a borac se odlučio za napad, umjesto povlačenje.

'Rekao sam mu da mora poći sa mnom, to sam radio već mnogo puta prije. Nisam bio niti nepristojan ili agresivan, mirno sam mu rekao da sam vidio što je učinio. On je očekivano odgovorio da to nije istina, a onda se dogodilo poprilično iznenađenje. "Jebi se, ubit ću te', rekao mi je i zatim je posegnuo za pištoljem koji mu je dodan iz automobila, pa je odmah došlo do okršaja', pojasnio je situaciju Jayme, koji je kasnije saznao i kako ovo nije prva krađa toj osobi.

Radi se borcu koji je u svojoj MMA karijeri kao teškaš ostvario osam pobjeda i pet poraza, a ima slično iskustvo u kickboxingu.