FIFA_SP_2018.svg

ŠTO MU JE TO TREBALO?

Šokantan ispad iranskog izbornika; nije normalno za što je sve optužio hrvatskog trenera!

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 28.06.2018 15:43
  • Objavljeno 28.06.2018 u 15:28
Bionic
Reading

Iran je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji završio u skupini, a izbornik Carlos Queiroz je za neuspjeh pronašao nevjerojatan razlog – on je za brzi odlazak sa World Cupa optužio hrvatskog trenera Branka Ivankovića

Iran je bio korak do prolaska, u zadnjim trenucima utakmice ova azijska reprezentacija je imala zicer za pobjedu protiv Portugala (1:1), ali ga nije iskoristila pa je fazu po skupinama završila na trećoj poziciji, s bodom manje od Španjolske i Portugala.

Ipak, predstavnik azijskog kontinenta predstavio se u dobrom svjetlu, većina nogometne javnosti nije očekivala da bi mogli proći skupinu, ali izbornik Carlos Queiroz vjeruje da se moglo napraviti još više.

  • +18
SP 2018., skupina B: Iran - Portugal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A zašto nije? E to je već druga priča, portugalski stručnjak na klupi Irana za to je optužio Branka Ivankovića, hrvatskog trenera koji ima veliki ugled u toj zemlji, jer je njihovu reprezentaciju vodio od 2002. do 2006., a od 2015. je u Persepolisu s kojim je osvojio dva zadnja prvenstva.

'Riskirao si uspjeh iranske momčadi, riskirao si čitav koncept i plan. Razgovarao sam osobno s gospodinom Brankom i ljudima koji ga podupiru,' rekao je Queiroz pa dodao kako je Ivanković uvrijedio momčad svojim postupcima, bojkotirao je i zatrovao, prenosi goal.hr.

Uslijedio je nastavak na nacionalnoj televiziji Irana...

'Govorim istinu. Morao sam šutjeti četiri godine, ali sada je vrijeme da kažem direktno njemu sve što imam.'

Queiroz je inače poznat po takvim neshvatljivim ispadima, a ni hrvatskom stručnjaku nije jasno zašto je bio meta mučnog verbalnog napada.

'Nije mu prvi put da ima takve ispade. Tako se ponašao prema svakom treneru koji u Iranu pokaže znanje, pa tako i prema Cici Kranjčaru. Ne znam što mu je ovo trebalo, nejasan mi je s takvim ponašanjem', rekao je Ivanković.

  • +20
SP 2018., skupina B: Iran - Portugal (navijači) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +25
SP 2018., skupina B: Iran - Španjolska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal