neizvjesna situacija

Šok za Španjolsku; Rafael Nadal u zadnji tren odlučio da ne igra u Australiji, a objasnio je i zašto je to napravio

02.02.2021 u 09:37

Bionic
Reading

Legendarni španjolski tenisač Rafael Nadal, osvajač 20 Grand Slam trofeja, u posljednji tren je odlučio kako neće igrati će propustiti prvi meč za svoju državu na ATP kupu protiv domaćina Australije.

Mnoge je ova vijest iznenadila ili bolje rečeno šokirala jer Rafael Nadal je formu tempirao upravo za ATP kup kako bi se još bolje spremio za Australian Open.

Nadal je preko društvenih mreža poslao obavijest kako neće moći nastupiti protiv Australije jer ima problem s ukočenim leđima. Tako je u posljednji tren došlo do promjene rasporeda.

U Španjolskoj reprezentaciji tako su morali napraviti promjene u rasporedu, a zasad nije poznato hoće li im se i kada Nadal pridružiti. U četvrtak Španjolska igra protiv Grčke, ali teško da će Nadal riskirati ozljedu uoči Australian Opena…

'Pozdrav svima. Mi, iz teniske momčadi Španjolske te mog stručnog stožera, odlučili smo da danas ne igram prvi meč ATP kupa u Melbourneu jer imam bolove u donjem dijelu leđa. Nadam se da ću biti bolje u četvrtak', poručio je između ostalog Rafa na društvenim mrežama.

Dodajmo kako nakon ATP kupa u Melbourneu 8. veljače počinje Australian Open na kojem najbolji igrač svijeta Novak Đoković brani titulu.