PONUDA IZ NIZOZEMSKE

Šok za Bišćana, tek je posložio momčad, a ostaje bez jednog od ključnih igrača?

08.07.2023 u 10:07

Bionic
Reading

Dinamo je u Sloveniji remijem protiv Sparte okončao onaj najteži dio priprema za novu sezonu. Sada je pred Bišćanom 'završni glanc', jer već u subotu Modrima u goste dolazi Hajduk, u utakmici SuperSport Superkupa

Nakon utakmice protiv češkog prvaka, Igor Bišćan jasno je poručio čelnicima kluba, ili točnije sportskom direktoru Dariju Šimiću, kako mu trebaju još dva, tri igrača. S obzirom na to kakve ih obveze očekuju, što u domaćim, što u međunarodnim natjecanjima.

Znakovito je bilo i to što je Bišćan izjavio kako se nada ostanku svih važnih igrača, koji su iznijeli prošlu sezonu. A u toj je grupi sigurno i Luka Ivanušec, 24-godišnji veznjak, bez kojeg Dinamo teško može sastaviti središnji dio momčadi.

No, tijekom noći portal 1908.nl, objavio je vijest kako su na Dinamova vrata pokucali čelnici Feijenoorda, nizozemskog prvaka, iz Rotterdama, u kojem je Ivanušec prošlog mjeseca doživio jedne od najblistavijih trenutaka reprezentativne karijere.

Naime, Ivanušec je bio Dalićeve momčadi koja je na De Kuipu igrala finale Lige nacija, pred više od 35.000 hrvatskih navijača.

Prema tome, taj mu je stadion ostao u prekrasnom sjećanju.

Naime, Feyenoordu je potreban igrač poput Ivanušeca, pogotovo nakon vijesti da je Sebastian Szymanski na meti Fenerbahčea nakon odlaska 18-godišnjeg Arde Gülera u Real Madrid.

Isti portal uvjerava kako se i Ivanušec ne bi bunio pri odlasku u Rotterdam. Nizozemci naglašavaju kako bi Ivanušecova cijena mogla biti ispod 12 milijuna eura.

Dugo vremena je Feyenoordova želja bio Fares Chaibi, krilni napadač francuskog Toulousea, no ispostavilo se da je preskup. Na popisu želja nizozemskog prvaka su i lijevi krilni napadači Keito Nakamura (LASK) te Oussama Idrissi (Sevilla).