za sada svi šute

Šok iz Ukrajine: Darijo Srna pao na dopinškom testu?!

20.09.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u pobjedi Šahtara nad Napolijem 2:1 u 1. kolu Lige prvaka odigrao je svih 90 minuta, a potom je navodno pao na dopinškom testu, barem tako tvrde ukrajinski mediji

Šahtar je prošle srijede na otvaranju Lige prvaka u Harkivu svladao Napoli 2:1, a Darijo Srna (35) odigrao je cijelu utakmicu za 'rudare'. No samo četiri dana kasnije bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije i aktualnog kapetana Šahtara nije bilo u momčadi koja je u ukrajinskom prvenstvu remizirala na gostovanju kod Černomoreca 0:0.

Službeno obrazloženje bilo je da je Darijo Srna umoran te kako je trener Paulo Fonseca odlučio u toj utakmici dati priliku nekim drugim igračima. 

  • +28
Darijo Srna Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

No pojedini su ukrajinski mediji 'nanjušili' senzaciju i plasirali za sada neprovjerenu priču da je Darijo Srna pao na dopinškom testu nakon utakmice s Napolijem!

Iz Šahtara za sada nema službenog očitovanja, nije se oglasila ni UEFA, no ubrzo bi netko ovu senzacionalnu vijest trebao ili potvrditi ili demantirati.