SUSJEDI HVALE, ALI I...

Slovenci već slave? Hrvati su umorni, frustrirani, iscrpljeni...

28.01.2017 u 09:11

  • +10

SP u rukometu, polufinale, Hrvatska - Norveška

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Slovenska javnost s velikim zanimanjem je pratila polufinale Hrvatske i Norveške (25:28), jer je s poraženim očekuje utakmica za broncu (20.45)

Hrvatska je nakon drame poražena od Norveške i igrat će večeras sa Slovenijom. Bit će to repriza od prije četiri godine kada su na SP-u u Španjolskoj hrvatski rukometaši svladali Slovence. No ovoga puta dosta toga ide u prilog našim susjedima što ističu i slovenski mediji.

Delo tako piše kako su Hrvati utakmicu sa Norveškom završili umorni, frustrirani i emocionalno iscrpljeni pa se pitaju koliko je uopće ostalo snage u Babićevim izabranicima nakon 70 minuta iscrpljujuće borbe sa Skandinavcima.

Slično rezonira i slovenski Dnevnik koji spominje kako je Slovenija imala gotovo 48 sati odmora do utakmice za broncu za razliku od Hrvata koji će imati dvostruko manje vremena za oporavak.

Ne treba ni sumnjati kako će i slovenski izbornik Veselin Vujović od svojih igrača zahtijevati da nametnu od prve minute visok tempo protiv potrošene Hrvatske.

Portal 24ur piše lijepim riječima o Hrvatskoj, ističe njezine brojne uspjehe, da joj je to bilo 18. polufinale velikog natjecanja od samostalnosti, a isti medij ne propušta priliku bocnuti Norvežane, jer podsjeća da je ta skandinavska reprezentacija u kvalifikacijama za ovo SP ispala upravo od Slovenije, ali da je naknadno dobila pozivnicu.