jedini u premiershipu

Slavni engleski klub ovog ljeta nije uspio kupiti baš nikog

09.08.2018 u 09:34

Bionic
Reading

Uoči posljednjeg dana prijelaznog roka u Premiershipu Tottenham je ostao jedini klub koji nije uspio dovesti niti jedno pojačanje, a Mauricio Pochettino se žali što se od ove sezone više ne može trgovati do 1. rujna...

Tottenham ima moćnu generaciju predvođenu Kaneom, Trippierom, Llorisom i Alijem, ali Mauricio Pochettino s ovim igračima u Engleskoj još uvijek nije osvojio baš ništa.

  • +10
FA kup, Manchester United - Tottenham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, uprava kluba čini se da vjeruje postojećem kadru, jer ovog ljeta Spursi miruju na tržištu nogometaša. Nije doveden baš nitko tko bi ojačao momčad.

Uoči posljednjeg dana prijelaznog roka u Premershipu Tottenham se tek povezuje s drugoligaškim nogometašem Aston Ville Jackom Grealishem za kojeg je spreman platiti tridesetak milijuna eura, no čak je i taj transfer zapeo.

Trener koji je pod pritiskom jer ništa ne osvaja sa Spursima požalio se na skraćeni prijelazni rok od ove godine. Naime, Englezi više ne mogu kupovati do 1. rujna kao prije, već dan prije početka sezone svi transferi moraju biti finalizirani.

'To je veliki hendikep u odnosu na konkurenciju iz ostatka Europe,' naglašava Pochettino, no engleski klubovi svejedno su ovog ljeta potrošili više od milijardu eura za pojačanja i ponovo su rekorderi prijelaznog roka pa se Argentinac nema na što žaliti. Mogao se ranije uključiti u utrku za nogometašima...