bizarno do kraja

Slavna tenisačica nakon doping skandala zaboravila kako servirati: Publika gleda i ne vjeruje...

13.04.2019 u 16:34

Bionic
Reading

Bivša finalistica Roland Garrosa, Talijanka Sara Errani pokušava se vratiti tenisu nakon desetomjesečne doping suspenzije, no ima ogromnih problema sa serviranjem pa je počela izvoditi početni udarac ispod ruke...

Bila je među pet najboljih tenisačica svijeta, igrala je finale Roland Garrosa 2012. godine i osvojila devet WTA turnira, a onda je dotaknula dno i danas je neprepoznatljiva.

To je priča o Sari Errani koja je prošle godine pala na doping testu kada je u njezinoj krvi pronađen zabranjeni Letrozol kojeg tvrdi da je unijela tako što je greškom popila maminu tabletu koja se liječila od karcinoma.

Dobila je 31-godišnjakinja deset mjeseci suspenzije, a kad se ove godine vratila na teren, kao da je potpuno zaboravila servirati. Publika s nevjericom gleda način na koji baca lopticu u zrak i onda je nekontrolirano šalje u mrežicu, a koliko Errani danas loše servira dokaz je prosjek od čak 15 dvostrukih servis pogreški po meču.

Sara je ovog tjedna u prva tri meča na ITF turniru u Bogoti servirala po 18 duplih greški pri servisu, a onda je jednostavno digla ruke i počela servirati ispod ruke. U meču protiv Schoofs to je imalo pozitivan efekt pa je imala samo 4 servis pogreške i plasirala se u četvrtfinale, gdje ju je pregazila Astra Sharma i pokazalo joj da je još dugi put do povratka među najbolje.

Errani je trenutno 243. tenisačica svijeta, a ako ponovo ne nauči svoj zaboravljeni servis, nikad se neće vratiti u krug stotinu najboljih...