EUROPSKA LIGA

Slaven već u Koprivnici želi sve riješiti

02.07.2009 u 09:09

Bionic
Reading

Koprivnički Slaven Belupo prvi će od hrvatskih klubova započeti novu sezonu. U prvoj utakmici prvog pretkola Europske lige igrači trenera Milivoja Bračuna u četvrtak u 19 sati na svom stadionu dočekuju maltešku Birkirkaru

U četvrtak će igrači Slaven Belupa imati svoju europsku premijeru u novoj sezoni protiv slabašnog malteškog predstavnika Birkirkare, iste momčadi koju je prošle sezone torpedirao Hajduk u istom natjecanju. Jasno je da su 'farmaceuti' favoriti, a to će potvrditi i trener Bračun.

'Mi imamo imperativ pobjede. Bit će teško, ali mislim da imamo tu kvalitetu da prođemo dalje', reći će Milivoj Bračun.

Naravno da svi očekuju prolazak Slaven Belupa, jer sve ostalo bi bilo ravno senzaciji. Dok se trener ne želi zaletavati izjavama tipa 'sigurno prolazimo', igrači imaju puno više samopouzdanja.

'Poučeni iskustvom iz ranijih europskih pretkola u kojima je nastupao Slaven Belupo, protiv Maltežana možemo očekivati sigurnu pobjedu. Zabijemo li u prvih 20 minuta, dobit ćemo uvjerljivo. Trebali bismo sve riješiti u prvoj utakmici', uvjeren je Aljoša Vojnović koji je ovog ljeta stigao u Koprivnicu.

Kako god bilo, Slaven će u četvrtak u 19 sati otvoriti novu sezonu, a svi se nadaju da će ostvariti dovoljno veliku pobjedu, koja bi osigurala miran uzvrat na Malti.