PREGLED TERENA

Slaven Bilić u inspekciji Poljuda

27.04.2010 u 16:34

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne vrste Slaven Bilić i prvi čovjek splitskog sporta Ivica Veštić na Poljudu su simulirali oštećenja koja bi travnjaku mogla nanijeti natjecanje kladivaša na Kupu kontinenata

Neobične scene odvijale su se u utorak ujutro na stadionu na Poljudu. Letjelo je kladivo, a nogometni izbornik Slaven Bilić i glavni čovjek splitskog sporta Ivica Veštić pregledavali su mjesto gdje je kladivo sletjelo. Ne, nisu mjerili daljinu hica, nego štetu koju je nanijelo travnjaku.

Otkako je Maksimir i službeno postao maksimirsko ruglo, hrvatska nogometna reprezentacija u potrazi je za novim domom. Prva na rasporedu je službena utakmica protiv Grčke početkom rujna, no dva dana ranije na Poljudu se odvija atletski miting kontinenata. Zato su izbornik i čelnici natjecanja poželjeli vidjeti hoće li travnjak biti uništen ili će ga ipak u dva dana radnici uspjeli pokrpati da bi mogao ugostiti utakmicu Hrvatske i Grčke.

'Ja sam zadovoljan, više nitko neće moći reći da je atletika i kladivo razlog nedolaska Grka na Poljud', rekao je Veštić, dok je izbornik Bilić ipak nešto oprezniji, pa je rekao da će konačnu odluku donijeti tek nakon konzultacija sa stručnjacima i igračima.

'Split i Poljud nikad nisu bili upitni, uvijek je bio u pitanju adekvatan smještaj koji u Splitu nismo imali. Za Grčku ćemo još vidjeti, no sigurno da ćemo u ovim kvalifikacijama igrati u Splitu', kratko je rekao Bilić.