ništa od turske

Slaven Bilić ovakve teške riječi šefa kluba nije zaslužio; evo za što ga optužuje!

04.07.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Poznati hrvatski nogometni trener Slaven Bilić, koje je bez posla od ožujka i klupe engleskog Watforda, posljednjih tjedana bio je jako blizu novog angažmana

Po napisima turskih medija, bio je vrlo blizu preuzimanja Adana Demirspora, ali čini se da do suradnje ipak neće doći.

Naime, taman kad se činilo da je sve dogovoreno, oglasio se predsjednik turskog prvoligaša Murat Sancak.

Najblaže rečeno, optužio je 54-godišnjeg Slavena Bilića da se nije držao dogovora te da je postavio nove uvjete i tražio veću plaću.

'Dogovorili smo se s Bilićem oko plaće. Kad smo kasnije dobili njegovu drugu ponudu, bilo mi je mučno u želucu i odustao sam od njega', kazao je za turske medije Sancak.

Zaista teške riječi šefa ambicioznog kluba koji je očito igrao dvostruku igru jer je odmah, kako bi dobio bodove kod navijača, sve dogovorio s nizozemskom legendom Patrickom Kluivertom, kojeg je postavio za trenera.

'Da, zadužio sam Gökhana da se sastane s Kulivertom. Otišao ga je i dočekati na aerodrom. Eto, bila je kriza i tako sam odlučio', objasnio je Sancak kako je došlo do neočekivanog preokreta.

Što je u cijeloj ovoj sapunici istina, nije poznato dok se Bilić ne oglasi.

No trener koji je u karijeri vodio klubove kao što su Beijing Guoan, WBA, Al-Ittihad, West Ham, Bešiktaš, Lokomotiv Moskva, Hajduk - te je naravno bio izbornik U-21 i A reprezentacije Hrvatske - očito ima svoju cijenu ispod koje ne ide. Uostalom, jako dobro zna kako stvari stoje u Turskoj i logično je da je postavio svoje uvjete. Kad je Bilić u pitanju, ponuda mu u tjednima koji dolaze sigurno neće nedostajati…