TKO PRIČA ISTINU

Skandal! Španjolske igrače opljačkale prostitutke?

25.06.2013 u 11:24

Bionic
Reading

Nekoliko španjolskih reprezentativaca je opljačkano na Kupu konfederacija, ali postoje dvije verzije događaja koji su uzburkali sportsku javnost

Prema tvrdnjama brazilskog medija Globo, španjolski reprezentativci su nakon prvog kola i pobjede 2:1 protiv Urugvaja slavili uz jedan glazbeni bend, pivo i sa skupinom nepoznatih djevojaka.

Jedan sat poslije ponoći, nakon što je bend prestao sa svirkom, pet igrača i članova osoblja španjolske reprezentacije je s pet žena krenulo igrati poker na skidanje.

Nakon toga su pojedinci s tim djevojkama otišli u svoje sobe u hotelu Recife, a kada su se probudili više nije bilo ni ženskih osoba, ali ni njihovog novca. Navodno je jedan od opljačkanih i Gerard Pique.

GERARD PIQUE
To su sve obične izmišljotine, laži kojima nastoje drugim ljudima zakomplicirati život


No svoju verziju su objavili i iz Španjolskog nogometnog saveza. Oni ne poriču kako su neki njihovi igrači opljačkani, ali tvrde kako se sve dogodilo za vrijeme njihove utakmice s Urugvajom, a navode brazilskih medija o nekakvom tulumu s pivom i ženama odbacuju i tvrde kako su neistiniti.

U savezu svjetskog i europskog prvaka nisu ljuti zbog toga što su njihovi reprezentativci olakšani za nepoznatu svotu novca, ne krive organizatore i kažu kako se to moglo dogoditi bilo gdje na svijetu, ali su bijesni zbog toga što su tamošnji mediji neprovjerenim pričama pokušali naštetiti ugledu igrača i njihovim obiteljima.