JAVIO SE KRIVAC

Skandal na ždrijebu Eura. Tijekom ceremonije čulo se glasno žensko stenjanje...

03.12.2023 u 08:33

Bionic
Reading

Ždrijeb za Euro 2024 jučer je obilježio nezapamćeni skandal.

Tijekom ceremonije, dok su milijuni gledatelja ut TV prijemnike pratili prijenos, začuo se zvuk ženskog stenjanja iz filmova za odrasle.

U Hrvatskoj je gledatelje ova situacija šokirala tijekom izravnog prijenosa na HRT-u, baš kada je izvučen protivnik Vatrenih iz četvrte jakosne skupine - Italija.

Snimka je postala hit na društvenim mrežama, a zvukovi koji su odjekivali dvoranom izazvali su nelagodu kod voditelja i sudionika.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Kako je to izgledalo možete pogledati i poslušati OVDJE

Engleski komičar Daniel Jarvis na svom je profilu društvene mreže X, prikazao video u kojem pokazuje kako tijekom prijenosa uživo iz jedne sobe naziva mobitel kojeg je ostavio u dvorani u Hamburgu, mjestu izvlačenja ždrijeba.

Ovakve neslane šale mu nisu strane.

Već je sličnu akciju izveo na ždrijebu engleskog FA kupa. Na početku snimke je naglasio kako se nalazi Hamburgu, a malo kasnije je objavio video iz dvorane u kojoj je, tvrdi, ostavio mobitel.

U komentarima se između ostalog može pročitati kako bi zbog ovoga moga završiti u zatvoru te ga se podsjeća da ima 40 godina i da je neozbiljan za svoje godine.

Međutim, velik je broj onih kojima je cijela priča smiješna. No, pitanje je stoji li uistinu Jarvis iza svega.