VIDEO KOJI SE BRZO PROŠIRIO...

Skandal je ipak izbjegnut, ali ostao je gorak okus; kako se to ponašaju prema hrvatskim rukometašima?

19.01.2019 u 16:35

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija izborila se da napokon dobije prostoriju u kojoj može pripremati igrače za nastavak natjecanja na SP-u

Kada Hrvatska organizira veliko natjecanje tada ni jednoj reprezentaciji nedostaje niti 'ptičjeg mlijeka'. Svi hvale našu vrhunsku organizaciju, ali u drugim zemljama ponekad nije tako pa čak i kada je riječ o ekonomski moćnijoj Njemačkoj.

Fizioterapeut Damir Kajba objavio je da je sa hrvatskim rukometašima radio u hodnicima hotela, jer nije bilo sobe, ali na kraju su Nijemci popustili...

'I evo ga hrvatskom upornošću, postigli smo da nas napokon s hodnika premjeste u sobu. Naime, nisu nam dali sobu, ali stalnim pritiskom, vriskom i puštanjem glazbe u hodniku domaćin je popustio i dobili smo jednu veliku lijepu sobu. Nije bilo lako, ali uspjeli smo', rekao je Kajba, na čijem smo profilu također mogli vidjeti u kakvim su se to sramotnim uvjetima oporavljali hrvatski rukometaši.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra protiv Brazila u nedjelju u 18 sati, u ponedjeljak slijedi ogled s Njemačkom (20.30), a u srijedu je dvoboj s Francuskom (18) oko kojeg se isto diglo pune buke zbog promjene termina igranja.

  • +13
Hrvatska - Španjolska, SP u rukometu 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL