USPOREDBA S MODRIĆEM

Sjajni Francuz Bilića 'tjera' na satove pjesništva

22.02.2016 u 07:02

Bionic
Reading

Slaven Bilić je impresivnim izdanjem svoga West hama izborio nastup u četvrtfinalu FA kupa gdje ga vjerojatno čeka gostovanje na Old Traffordu, ali s formom koju prikazuje njegov najbolji igrač - limita nema

Blackburn je u nedjeljnom kup ogledu poveo protiv West Hama s 1:0, no ostatak dvoboja donio im je samo frsutracije. Fantastični Francuz Dimitri Payet je zabio dva gola, neumorno odrađiavo lavovski posao u sredini i namještao prilike svojim suigračima. Boljeg igrača West Ham, čini se, nije imao već dugi niz godina.

'Nisam vidio puno boljih igrača od njega. odradit će sav prljavi posao u službi momčadi, a s loptom u nogama je na razini Luke Modrića. Za sada su to najbolji nogometaši koje sam imao priliku trenirati,' kaže nakon dvoboja u kojem je ponovno 'Payet song' bio najizvođeniji hit West Hamovih navijača.


'Želim da se i ova pitanja i pjesma nastave. Sada njegovi potezi više nikome nisu iznenađenje, ali on naporno radi kako bi iz tjedna u tjedan bio još bolji igrač. Ne znam, morat ću ići na tečaj za pjesnike kako bih nastavio objšnjavati koliko Dimitri znači našoj momčadi,' krajnje je slikovit 'Super Slav', druga najspominjanija osoba u pjesmama 'čekičara'.

Život, čak ni onaj Slavena Bilića, nikada nije idealan. Zbog isključenja je ostao bez Kouyatea što je splitskog stratega prilično razbjesnilo.

'Moram vidjeti snimku, ali iz moje perspektive to nije smio biti crveni karton. Lopta je išla prema našem vrataru i kako se onda može primiejniti pravilo o njihovoj gol prilici? Prekršaj da, ali isključenje ne. Žalit ćemo se i vjerujem da bi nadležni mogli povući suspenziju Kouyateu,'