ovome se nitko nije nadao

Sjajne vijesti za Dallas Maverickse: Luka Dončić vraća se i ranije od očekivanog, a evo kada ćemo ga ponovno gledati na parketu

25.12.2019 u 12:46

Bionic
Reading

Zvijezda Dallas Mavericska Luka Dončić trebao bi biti spreman već za utakmicu protiv San Antonio Spursa koja je na rasporedu u četvrtak

Slovenski košarkaš Luka Dončić na parket bi se trebao vratiti i prije nego što se predviđalo. Zvijezda NBA-a je prije dva tjedna ozlijedila zglob, a povratak je bio prognoziran za minimalno mjesec dana. Ipak, izgleda kako bi na teren mogao već u četvrtak u utakmici protiv San Antonio Spursa.

'Svakim je danom je sve bolje. Ne znam što će biti u četvrtak, ali sigurno će imati šanse ući u igru. Dobro mu ide. Vidjet ćemo kako će se osjećati pred utakmicu, ali definitivno sve izgleda bolje', rekao je trener Dallas Mavericksa Rick Carlisle.

Raniji povratak Dončića bio bi sjajna vijest za Maverickse kojima je Slovenac jedan od najboljih igrača ove sezone. U prosjeku postiže 29,3 poena, 9,6 skokova i 8,9 asistencija po utakmici. O ozljedi se oglasio i sam Dončić.

'Osjećam se dobro. Brinem o sebi. Postoji još dosta stvari koje moram napraviti i o tome se dobro brinemo. Vidjet ćemo kako će sve napredovati pa onda donijeti odluku hoću li igrati', komentirao je Dončić.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…