narednih 13 mjeseci

Sjajne su ovo vijesti za sve MAXtv korisnike; najzanimljiviji sportski sadržaji samo u ponudi Hrvatskog Telekoma

23.07.2021 u 14:38

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom svojim korisnicima uvijek pruža najkvalitetniji sadržaj s ciljem osiguranja najboljeg korisničkog iskustva. Sukladno tome, uz ranije produženu suradnju s Arena Sportom produljen je ugovor o suradnji s United Mediom (UM) čime sportski, informativni i zabavni kanali UM-a nastavljaju biti u MAXtv ponudi tijekom sljedećih 13 mjeseci

Tako će korisnici u MAXtv ponudi i dalje moći uživati u najzanimljivijim sportskim sadržajima samo u ponudi Hrvatskog Telekoma!

  • MAXtv jedini ima najvažnije sportske sadržaje
  • Arena Sport kanali donose UEFA Ligu prvaka, UEFA Konferencijsku ligu, 1.HNL, talijansku Seria A, a od ove sezone i španjolsku La Ligu
  • Nastavak distribucije Sport Kluba i ostalih United Media kanala na MAXtv-u

U sklopu suradnje s Arena Sportom korisnici MAXtv-a mogu uživati u prijenosima UEFA Lige prvaka, UEFA Konferencijske lige, talijanske Seria A, francuske Ligue 1, Hrvatski Telekom Prve lige, od sezone 2021./2022. i španjolske La Lige te portugalske Primeira lige, a od sezone 2022./2023. i engleske Premier League.

Uz nogometne sadržaje, korisnici MAXtv-a također mogu gledati i ostale atraktivne sportske sadržaje poput NBA, te nacionalnih i regionalnih košarkaških i rukometnih natjecanja kao i ostale zanimljive sadržaje.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Produljenjem ugovora o suradnji s United Mediom gledatelji će moći gledati Sport Klub kanale te ostale UM kanale iz dosadašnje redovne ponude na MAXtv-u.

Ovime Hrvatski Telekom na MAXtv-u korisnicima omogućuje najbogatiji sportski sadržaj na tržištu s prijenosima iz najvećih nogometnih liga.

Više o ponudi i MAXtv paketima u dostupno je na: Hrvatski Telekom