Središnji državni ured za šport

Sjajna vijest; evo u kojim gradovima i općinama kreće izgradnja i rekonstrukcija 22 sportska objekta

  • Autor: V.R./Hina
  • Zadnja izmjena 18.04.2019 11:51
  • Objavljeno 18.04.2019 u 10:51
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Središnji državni ured za šport će u 2019. godini sufinanancirati rekonstrukciju, izgradnju i opremanje 22 športske građevine u ukupnom iznosu od 8.749.632,70 kuna.

Na Javni poziv prijavljeno je 239 projekta s ukupnom vrijednosti zatraženih sredstava od 108,87 milijuna kuna, a sredstva će biti dodijeljena 22 najbolje ocijenjenim projektima.

'Sufinancirat će se ugradnja umjetne stijene za penjanje u športskim dvoranama u Donjoj Stubici i Omišu, izgradnja nogometnog igrališta s umjetnom travom u Dugom Selu i Varaždinu, izgradnja malonogometnog terena s umjetnom travom u Đakovu, izgradnja teniskih terena u Đurđevcu, Šibeniku i Zadru, rekonstrukcija atletske staze u Križevcima i Sisku, adaptacija vanjskih športskih terena u Kutjevu, zamjena parketa u športskoj dvorani u Splitu i Zaprešiću, zamjena športskog poda u športskoj dvorani u Sv. Ivanu Zelini, opremanje skijališta u Općini Čavle, opremanje školske športske dvorane u Općini Goričan, opremanje dvorane za šport i rekreaciju u Općini Lekenik, uređenje vanjskog športskog terena u Općini Mrkopalj, opremanje športskog centra u Općini Novi Golubovec, uređenje i opremanje vanjskog športskog terena u Općini Podturen, rekonstrukcija nogometnog terena u Općini Rovišće te opremanje školske športske dvorane u Solinu čiji je prijavitelj Splitsko-dalmatinska županija', stoji u objavi na mrežnim stranicama SDUŠ-a.

Sjajna je to vijest za ljubitelje sporta u navedenim gradovima i općinama...

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!