nagrada za vjernost

Sjajan potez hrvatskog prvaka; najvjerniji navijači besplatno na derbi s Hajdukom

31.10.2019 u 15:24

Bionic
Reading

Dinamo i Hajduk će u 16. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, u petak 22. studenog, na Maksimiru igrati najveći derbi hrvatskog nogometa. Čelnici 'modrih' za ovu su utakmicu odlučili počastiti najvjernije navijače besplatnim ulaznicama

Navijači koji su kupili ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter Zaprešić (14. kolo Hrvatski Telekom Prve lige, subota, 2. studenog), uz predočenje te ulaznice na Ticket pointu u Zagrebu, moći će preuzeti besplatnu ulaznicu za utakmicu Dinamo - Hajduk (22. studenog, 18 sati, stadion Maksimir), jednom kada krene prodaja ulaznica za taj susret.

Sudjelovanje u akciji moguće je samo uz fizičko predočenje ulaznice s utakmice s Interom zato iz kluba pozivaju navijače da sačuvaju ulaznice s utakmice Dinamo - Inter Zaprešić.

Osobni podaci na obje ulaznice moraju biti istovjetni što znači da će osoba koja je kupila ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter moći dobiti besplatnu ulaznicu za susret s Hajdukom isključivo na svoje ime i prezime, i to za istu tribinu.

Sve su ulaznice personalizirane i svi su navijači obvezni predočiti osobni dokument i ulaznicu zbog mogućeg utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulazima na stadion.

  • +15
Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Cijene ulaznica za utakmicu s Interom su sljedeće (2.studenog):

  • Tribina sjever 30 kuna
  • Tribina istok 50 kuna
  • Tribina zapad 70 kuna

Napomenimo kako Dinamo do derbija s Hajdukom čeka nekoliko teških susreta. Prvo nakon Intera u Maksimir stiže Šahtar u Ligi prvaka (srijeda, 6. studenog, 21 sat), potom Dinamo ide u goste Rijeci, derbi na Rujevici igra se 10. studenog od 17.30 sati, a potom nakon reprezentativne stanke na Maksimir stižu splitski 'bili'.

Izvor: Pixsell / Autor: N.N.