DVOJBENA SITUACIJA

Sjajan gol Hrvata izazvao bijes u Rimu: Je li ga trebalo poništiti?

19.09.2016 u 12:51

Bionic
Reading

Trener Rome Luciano Spalletti požalio se nakon poraza od Fiorentine da je gol Milana Badelja trebalo poništiti, jer je udarac prošao kroz noge Nikole Kalinića koji je bio u zaleđu...

Roma se teško miri s bolnim porazom u Firenzi. Gol Milana Badelja koji je pao u 82. minuti bio je prekrasan, ali izazvao je bijes u Rimu. Naime, njegov je udarac na putu prema Szczesnyjevom donjem desnom kutu prošao kroz noge Kalinića koji je stajao u zaleđu.

'Szczesny mi je rekao da nije vidio loptu. Nažalost, tako je to prošlo,' izjavio je bijesni Luciano Spalletti koji se požalio i na drugi sporni trenutak u 30. minuti:

'Bio je penal na Džeki. Bio je u prednosti pred Tomovićem koji ga je lijepo oborio.'

U Fiorentini su također svjesni da su sretno došli do pobjede, jer je i Nainggolan kod 0:0 pogodio stativu.

'Imali smo više sreće, Roma je također imala prilike. Bila je to izjednačena utakmica u svim segmentima,' izjavio je trener Paulo Sousa, a junak susreta Milan Badelj je dodao:

'Pohvale idu prije svega treneru i njegovim pomoćnicima, zatim momčadi, a onda tek meni. Dobro smo pripremili utakmicu u kojoj smo imali potrebu ostvariti važnu pobjedu poput ove, kako bismo vratili vjeru navijača i dobru atmosferu.'

Roma je tako doživjela prvi poraz sezone, a Fiorentina sada ima šest bodova i utakmicu manje s kojom se može vratiti u sam vrh.