LOV NA SVJETSKU MEDALJU

Širi popis: Goluža na SP neće voditi ove hrvatske adute!

20.12.2014 u 21:46

Bionic
Reading

Iako hrvatski rukometni izbornik Slavko Goluža još nije objavio popis igrača na koje računa za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Katru 'preduhitrila' ga je krovna rukometna reprezentacija

Izbornik Goluža u utorak je planirao službeno objaviti popis od 28 igrača koji konkuriraju za nastup na SP-u, ali na tom će izlaganju moći samo objašnjavati svoju odluku. Naime, službena stranica IHF-a objavila je popis koji im je poslan iz Hrvatske, a na njemu nema vanjskih igrača Denisa Buntića i Drage Vukovića. Nedostajat će i ozlijeđeni Blaženko Lacković, a Renato Sulić niti nakon što je proglašen najboljim pivotom Lige prvaka nije dobio poziv za reprezentaciju. Ta je priča puno prerano završila...

Na popisu je deset igrača PPD Zagreba, a izbornik će kroz preipremne cikluse popis morati isfiltrirati na konačnih 18 imena koji će se boriti za svjetsku medalju u Katru.

Širi popis Hrvatske za SP:

Vratari: Mirko Alilović (Veszprem), Filip Ivić (PPD Zagreb), Ivan Pešić (Meškov), Venio Losert (Montpellier)
Krila: Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Ivan Čupić (Kielce), Luka Raković (PPD Zagreb), Jerko Matulić (Chambery), Manuel Štrlek (Kielce), Ivan Ninčević (Bešiktaš), Lovro Šprem (PPD Zagreb), Lovro Mihić (PPD Zagreb)
Pivoti: Igor Vori (PSG), Željko Musa (Kielce), Marino Marić (Melsungen), Ilija Brozović (PPD Zagreb)
Bekovi: Marko Kopljar (PSG), Luka Stepančić (PPD Zagreb), Šime Ivić (Celje), Mario Vuglač (PPD Zagreb), Josip Valčić (PPD Zagreb), Igor Karačić (Vardar), Damir Bičanić (Chambery), Jakov Gojun (PSG), Ivan Slišković (Celje PL), Alen Blažević (Pick Szeged), Domagoj Duvnjak (Kiel), Sandro Obranović (PPD Zagreb)