KOVAČ ŽALI JOEA

'Šimunić je prijatelj sa Srbima, Bošnjacima...'

21.12.2013 u 23:04

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač, dao je nekoliko zanimljivih komentara u svojem osvrtu na ovih nekoliko tjedana u kojima je vodio nacionalnu selekciju, ali i povodom lipanjskog SP-a u Brazilu

'Svi će nas gledati, našu malu državu. Protiv Brazila otvaramo turnir, a mi se moramo potruditi da im što više otežamo. Pripremit ćemo se za svakog protivnika, a na igračima je da to odrade na terenu', rekao je Kovač za RTL televiziju.

'Žao mi je Šimunića, poznamo se još od 1999. godine, on je dobar momak, čovjek koji nikoga nije htio uvrijediti. On u užem društvu ima razno raznih nacija počevši od Hrvata, Australaca, Srba, Bošnjaka, Amerikanaca, Austrijanaca. Vjerujte mi da nikoga nije htio uvrijediti'.

Kovač je poručio kako će voditi samo one koji su se dokazali na terenu, pa čak i sammira, a otvorio je mjesta i za igrače poput Gregoryja Sertića.

'Konkuriraju svi koji imaju hrvatsku putovnicu i igraju odličan, vrhunski nogomet. Očekujem da se pokažu na terenu, a mi ćemo odlučiti je li to dovoljno ili ne. Što se tiče Sertića, pratimo ga i pogledat ćemo ga uživo, svakako!', zaključio je Kovač.

Šimunićevo skandiranje