VRIJEDNO DIVLJENJA

Šimu Vrsaljka slave u Španjolskoj: Savršenom reakcijom spasio život kolegi!

03.03.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Fernando Torres doživio je grozan pad na glavu tijekom utakmice Atletica kod Deportiva ovog četvrtka, a Šime Vrsaljko i Gabi prvi su mu priskočili u pomoć. Njihovu reakciju klupski doktor Carlos Larino opisao je kao 'savršenu'...

Incident koji se dogodio tijekom utakmice 25. kola Primere u La Coruni prestrašio je sve okupljene, no vijesti koje dolaze iz bolnice su dobre. Fernando Torres putem Twittera je potvrdio da se radilo samo o trenutku straha i da već razmišlja o povratku na teren.

>> Real i Barca strahuju: Prijetnja kojoj su se zaista najmanje nadali!

>> Zidaneu je sada jasno da ne smije više izvoditi gluposti s Modrićem!

Nije tako izgledalo kada je pao na glavu nakon jednog duela s braničem Deportiva i ostao ležati na tlu bez svijesti, da bi kolima hitne pomoći bio odvezan sa stadiona, uz pljesak zabrinute publike.

Teška ozljeda Fernanda Torresa Izvor: Reuters / Autor: MIGUEL VIDAL

Dan nakon jezivog Torresovog pada u Španjolskoj posebno slave Šimu Vrsaljka i Gabija koji su prvi pritrčali i pomogli napadaču da ne pregrize vlastiti jezik i njime se uguši.

'Gabija je čak i ugrizao dok mu je otvarao usta. Ono što su napravili on i Šime Vrsaljko bilo je savršeno,' izjavio je doktor Carlos Larino nakon susreta.

Utakmica je završila 1-1, a Atletico i dalje drži četvrto mjesto u Primeri koji vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone. Šime Vrsaljko pak redovito igra u posljednje vrijeme, s obzirom da je njegov konkurent Juanfran ozlijeđen pa Simeone nema drugu opciju...

Pad na glavu Fernanda Torresa Autor: YouTube