PREVIŠE SE KOCKAO

Zidaneu je sada jasno da ne smije više izvoditi gluposti s Modrićem!

03.03.2017 u 10:03

Bionic
Reading

Nakon što mu nije dao niti minute u razočaravajućoj utakmici protiv Las Palmasa, Zinedine Zidane sprema se u subotu protiv Eibara vratiti Luku Modrića u udarnu momčad, svjestan da se više ne smije kockati u Primeri igrom bez hrvatskog dirigenta vezne linije...

Luka Modrić po mnogima je ključni nogometaš Real Madrida, čovjek koji vodi igru i dirigira ostatkom momčadi, no Zinedine Zidane u posljednje vrijeme se često kocka i ostavlja ga izvan sastava kako bi ga odmorio za jače protivnike, no to mu se u nekoliko navrata osvetilo.

Još u prvom dijelu prvenstva kiksao je Real bez Modrića protiv Villarreala, a isto se ponovilo protiv Las Palmasa ove srijede, kada je naš 31-godišnji reprezentativac iznenađujuće prosjedio na klupi cijeli susret koji je na kraju završio 3:3.

Madridski klub zbog tog je podbačaja izgubio prvo mjesto na ljestvici i Zinedine Zidane svjestan je da se više nema pravo kockati. Prema pisanju dnevnika As, u gostima kod Eibara ove subote vratit će Modrića u udarnu momčad zajedno s Casemirom, a u napad će gurnuti Karima Benzemu, uz Cristiana Ronalda i Lucasa Vazqueza. Očekuje se i povratak Pepea u obranu, dok će Mateo Kovačić započeti susret s klupe.

Real ima bod zaostatka za Barcelonom, ali i utakmicu manje, onu odgođenu u gostima kod Celte. U travnju se također mora odigrati i El Clasico na Bernabeuu pa pitanje prvaka ostaje potpuno otvoreno, no 'kraljevski klub' mora početi igrati bolje nego u posljednjim susretima protiv Valencije, Villarreala i Las Palmasa, inače ništa od titule na koju čeka od 2012. godine...