Europska liga

Simon Rožman otkrio koliko mu igrača nedostaje pred najvažniju utakmicu u Europi: 'Ne možemo se vaditi na Napoliju, ali...'

04.11.2020 u 21:05

Bionic
Reading

Rijeka u četvrtak u 18:55 dočekuje Napoli, a taj susret možete gledati na Arenasport 4 (MAXtv)

Rijeka u trećem kolu Europske lige u četvrtak u 18:55 (Arenasport 4, MAXtv) dočekuje talijanskog velikana Napoli, a u tu utakmicu Riječani ulaze s puno problema. Trener Simon Rožman ne može računati na Andrijaševića, Halilovića, Pavičića, Capana i Arsenića, a upitni su i Štefulj i Lepinjica.

'Europa je pokazala kako se moramo ponašati. Skupina je izvanserijska, igramo protiv momčadi koja je dvostruko vrjednija od reprezentacije Hrvatske. Želja mojih igrača je da pruže svoj maksimum, da budu na gornjoj granici svoje mogućnost. Moramo suziti prostore. Ako nismo na širokom prostoru, ako smo disciplinirani, onda se možemo nečemu nadati', rekao je Rožman u najavi utakmice pa dodao:

'Igramo Europu. Ako Liverpool pobijedi Atalantu 5:0 i to nije sramota, onda mislim da nije ni izgubiti od AZ-a 4:1. Napoli nije momčad na koju se rezultatski možemo vaditi, ali dat ćemo sve od sebe', dodao je trener Rijeke.

Rijeka je u prvom kolu izgubila od Real Sociedada s 0:1, a u drugom je od nje bio bolji AZ Alkmaar koji je slavio s 4:1. Nakon prva dva kola prvi u skupini F je AZ Alkmaar sa šest bodova, a slijede Napoli i Real Sociedad s po tri boda, dok je zadnja Rijeka bez osvojenog boda.

Dok čekamo nove europske izazove naših klubova, pogledajte još jednom najbolje golove 10. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.