POKAJAO SE!

Šimić: Laž je da sam pijančina. I sad je stvarno dosta!

20.12.2016 u 21:24

Bionic
Reading

Hajdukov branič Lorenco Šimić, kojeg je sudac posljednjeg derbija Mario Zebec ranije poslao u svlačionicu, pokajao se za noćni izlazak

Dinamo je prošle subote na Poljudu svladao Hajduk 1:0, a jedan od tragičara 'bilih' bio je Lorenco Šimić, 21-godišnji branič koji je zbog starta na Stojanovića isključen, a prije toga, pri rezultatu 0:0 promašio je i izglednu priliku.

Međutim, to mu očito nije bilo dovoljno pa je uhvaćen u noćnom izlasku.

Shvativši da baš i nije vrijeme za takve provode, na svom je profilu na jednoj društvenoj mreži poslao poruku navijačima Hajduka.

Ovo su možda najteži dani u mojoj karijeri. Isto tako ovo je prvi put da radim nešto ovakvo, ali moram jer previše je tu laži, neistine i to stvarno boli. Ovo što pišem upućeno je svim navijačima i ljubiteljima Hajduka. Kao što znate na internetu se pojavila slika iz noćnog kluba na kojoj sam ja. Opravdanja za taj izlazak nema, stvarno je bilo nepromišljeno od mene izaći i ovim putem se ispričavam svim navijačima Hajduka jer čovjek uči dok je živ pa tako i ja.

Od svega su me najviše pogodile laži kao što su - više puta je viđen pijan, pijančina, izlazi non stop, ne cijeni klub i navijače... Da ne nabrajam dalje.

Zašto to rade i zbog čega? Nije mi jasno. Volim svoj klub i svoje navijače i neću dopustiti da moje ime bude na lošem glasu. Ja sam nogometaš, moj posao je da igram i treniram najbolje što znam i to me jedino zanima. Nikakvi noćni klubovi mi nisu u interesu. Puno puta sam čuo takve priče, ali ovaj put je stvarno DOSTA! To bi bilo to od mene. Sretan Božić i sretnu novu godinu želi vam vaš Lorenco. HŽV

457233,457153,457000,456820