ŽELI KOD RONALDA

Sigurno napušta PSG; Neymarov otac uhvaćen na pregovorima s čelnicima Juventusa, ali to nije sve

18.07.2019 u 12:31

Bionic
Reading

Sapunica oko mogućeg odlaska Brazilca Neymara iz francuskog PSG-a dobila je novi nastavak. Pomalo neočekivan

Naime, poznato je kako Neymar nije zadovoljan u PSG-u i volio bi se vratiti u Barcelonu, ali po tom pitanju stvari se ne odvijaju baš najbolje. Podsjetimo, nedavno su čelnici PSG-a kaznili Neymara s 400 tisuća eura jer se nije pojavio na prozivki uoči početka priprema za novu sezonu. Otvoreno je zatražio da ga prodaju, ali zasad po tom pitanju nema ništa novo. Naravno, zapelo je oko novaca jer je Barcelona već potpisala napadača Antoinea Griezmanna.

Tako je Neymarov otac, koji mu je ujedno i zastupnik (menadžer), uzeo stvari u svoje ruke. Kako piše El Mundo Deportivo Neymarov otac i menadžerski tim nude zvijezdu PSG-a bogatim klubovima, a među njima je svakako i torinski Juventus. Kako pišu talijanski mediji Neymarov otac viđen je na razgovoru je s direktorom Juventusa Fabijom Paraticijem.

Ta informacija nevjerojatno brzo se proširila društvenim mrežama, a sama pomisao kako bi Neymar mogao zaigrati u napadu u paru s Cristianom Ronaldom stvorila je pomutnju među navijačima 'stare dame'. Takav tandem Italija i Seria A još nije vidjela.

No, isto tako treba reći kako se doznaje da će Neymarov otac i menadžerski tim ponuditi svog igrača i ostalim bogatim klubovima kao što su Real Madrid, Bayern i Manchester United. Hoće li na kraju netko 'zagristi'?

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia